top of page

"Canal Taronja" publica una noticia sobre la entrevista a Joan Cros


Objetivo: AMA Supercross 2018

Resumen de la entrevista a Joan Cros. Canal Taronja®

Noticia completa del Canal Taronja:

"El pilot osonenc Joan Cros, de 28 anys, professional de l’MX i l’SX des dels 16 anys i 4 vegades campió d’Espanya, vol tornar a participar aquest 2018 a l’AMA supercròs, la màxima competició de supercròs que es disputa als EUA.

És per això que tal com ja va explicar a Canal Taronja Osona i Moianès ha obert un procés de crowdfunding, a través del projecte LANZANOS.COM, per tal d’aconseguir el finançament per les despeses del campionat.

Aquesta setmana, el pilot, després de fer dos podis a la prova de supercròs de Finlàndia, i abans de disputar la final de l’Europeu a Polònia, ha fet parada al programa El Termòmetre per parlar del procés col·laboratiu que ha engegat per aconseguir disputar les 6 proves de l’AMA Supercròs d’aquest 2018, motiu pel qual necessita 11.700 euros.

Per assolir la seva plena participació als Estats Units, Cros compta també en aquesta ocasió amb el suport d’amics-pilots com Marc Marquez, Aleix Espargaró o Jorge Prado.

L’any passat el manlleuenc va participar a l’AMA Supercròs amb una moto inferior a la de molts oponents, però el pilot va aconseguir superar els objectius que es va marcar. En aquesta ocasió, però, si tot va com ha d’anar, Joan Cros encetarà la primera de les proves de l’AMA supercròs, el 6 de gener a Califòrnia, amb una moto superior a la de l’any passat."

bottom of page